Colosseum Specialisttandvård Stockholm

Med ursprung i SDIC – Stockholm Dental Implant Center – en av Stockholms äldsta privata specialistkliniker, välkomnar vi dig till Colosseum Specialisttandvård i Stockholm.

Vi har funnits centralt i Stockholm sedan slutet av 1980 talet och på Grevgatan 34 sedan 2016. Tillsammans med våra systerkliniker i Uppsala och Västerås tar vi emot över 3500 remisser årligen och samarbetar med närmare 300 allmäntandläkare. Behöver du som behandlare hjälp med din patient? Tveka inte att höra av dig för konsultation eller remiss. Vi som resurs behandlar din patient utan onödiga väntetider och i nära dialog med dig. Det ska vara smidigt att remittera till oss samtidigt som du kan känna dig trygg med att din patient får professionell hjälp och ett trevligt bemötande.

De flesta av våra patienter kommer på remiss från sin ordinarie tandläkare men även om du inte har någon remiss är du naturligtvis välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt problem och hur vi kan hjälpa dig. När du kommer till oss som patient får du alltid träffa en erfaren specialisttandläkare. På kliniken finns specialisttandläkare inom käkkirurgi, parodontologi, oral protetik, endodonti och odontologisk radiologi. Vi har ingen allmäntandvård.


Våra Specialister

 

Ulf Bongenhielm

Specialisttandläkare Käkkirurgi
 

Elias Messo

Specialisttandläkare Käkkirurgi
 

Bengt Karlson

Specialisttandläkare Käkkirurgi
 

Cesar Ariastam

Specialist i endodonti
 

Fredrik Jarnbring

Specialisttandläkare Käkkirurgi
 

Pernilla Åhlander

Platschef
 

Rahi Arian

Specialist Parodontologi
 

Johan Segerström

Specialist Oral Protetik
 

Mats Säll

Specialist Odontologisk Radiologi
 

Våra behandlingar

Inför din behandling på CST har din specialisttandläkare tillsammans med en sköterska förberett ditt förstabesök genom att gå igenom remissens frågeställning och remitterande tandläkares önskemål. Vid ert första möte går ni först igenom din hälsodeklaration och remiss. Därefter genomförs en undersökning och oftast utförs en röntgenundersökning. En terapiplan upprättas tillsammans med dig och du får ett kostnadsförslag. Därefter kan vi påbörja din behandling.

 

Vi utför och behandlar patienter inom:

Colosseum Specialisttandvård